Categories
Tech

Animal Crossing: nieuwe horizon tips om je eilandspel te verbeteren

1. Maak sneller

Wanneer u recepten voor zelf maken maakt, kan het vervelend zijn om elke keer dat u iets nieuws maakt de animaties af te wachten. Versnel het proces drastisch door een paar keer snel achter elkaar op de A-knop te drukken zodra je personage begint met knutselen. (Voor het geval je het niet wist, als je herhaaldelijk op B drukt, zullen dieren ook sneller praten.)

2. Optimaliseer uw inventaris

Gebruik uw Nook Miles en de NookStop om de maximale inventariscapaciteit van 40 itemslots te ontgrendelen om meer ruimte in uw zakken te krijgen. Ik hou ervan om bepaalde knutselitems altijd bij me te houden, zodat ik in een oogwenk een nieuw vangnet of een hengel kan maken. Afgezien van gereedschap heb ik altijd ijzeren klompjes, hout, zachthout, hardhout, stenen en boomtakken bij de hand. Verschillende items stapelen zich, maar zodra je 30 stukken van zoiets als hout hebt, zal het automatisch een nieuwe inventarisgleuf gebruiken.

3. Beweeg voorzichtig

Als je op B drukt terwijl je beweegt, ren je. Dit schrikt insecten en vissen af ​​en het kan vers geplante bloemen verpesten, dus wees voorzichtig. Als je op A drukt terwijl je beweegt met een net in de hand, zul je sluipen. Als je A loslaat terwijl je sluipt, zwaait het net onmiddellijk naar beneden. Dit is de beste manier om schichtige insecten zoals motten binnen te kruipen, en het is de enige manier om vogelspinnen en schorpioenen efficiënt te vangen. Loop langzaam naar hen toe met je net omhoog en stop zodra hun benen beginnen te trillen. Als ze stoppen, ga dan verder en spoel en herhaal.

4. Schud elke boom tijdens mystery island tours

Als je naar een mysterie-eiland gaat, schud dan elke boom. Er zit altijd een meubel verborgen in een van hen. Je moet er echter voor zorgen dat je je net eruit hebt, want er is minstens één wespennest dat ook zal vallen. Oh ja, je kunt die wespen vangen voordat ze aanvallen. Tik gewoon snel op A zodra ze eruit springen (naar hen toe gericht).

5. Wens een ster

Soms, tijdens de ochtendaankondigingen, zal Isabelle je laten weten dat er die avond een Meteorenregen onderweg is. Het lijkt erop dat de timing volledig willekeurig is. Met meer dan 170 uur in de game heb ik nog geen officiële Meteorenregen gehad, hoewel ik Celeste heb ontmoet. Ze is de zus van Blathers en ze zal je af en toe aansluiten bij een speciaal doe-het-zelf-recept met een dierenriemthema. (Als je rondkijkt op verschillende forums, lijkt het erop dat dit een bug is; sommige spelers hebben Celeste niet gezien, maar hebben Meteor-douches gehad, en anderen hebben Celeste gezien, maar geen vallende ster, enzovoort.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *